19.03.2024 12:38
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У компанії «Газпостач» анонсують зниження вартості газу для споживачів на опалювальний період

Керівництво компанії «Газпостач» продовжило  переговори  із ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» щодо зниження річного тарифу та отримання доступу на рівних умовах всіх постачальників природного газу. Із приємністю інформуємо, що у рамках перемовин нам знову вдалося досягнуути зниження тарифу. Так, завдяки тривалій роботі та успішних перемовин вже у  листопаді 2021 року очікується зниження ціни для тернополян до  7,99  гривень  за 1 метр кубічний по тарифу «Річному». Планується, що даний тариф буде дійсним до квітня 2022 року.

Нагадаємо, що як могли помітити наші споживачі у розділі «Тарифи» ще у квітні 2021 року на офіційному сайті компанії «Газпостач», у межах тарифів  «Річний» та «Місячний»  прогнозувалася ціна у  розмірі 9.90 гривень  за 1 метр кубічний. Завдяки наполегливій позиції керівництва компанії «Газпостач» та бажанню забезпечити найбільш вигідний тариф для наших споживачів тоді після тривалих і непростих перемовин фахівцям підприємства вдалося досягти зниження вартості до позначки 8.99 гривень за 1 метр кубічний у межах тарифів  «Річний» та «Місячний».  Але нашою принциповою позицією залишається  досягнення найбільш вигідної ціни для наших споживачів, особливо у опалювальний період, коли розхід блакитного палива більший, ніж влітку. Тому ми продовжили перемовини і зараз щиро радіємо тому, що нам вдалося досягнути компромісу і вже найближчим часом наші споживачі платитимуть менше.

Як ми вже повідомляли, укласти  договір ви можете прийшовши до нас особисто, або ж скориставшись онлайн-формою на офіційному сайті компанії «Газпостач».  

Компанія “Газпостач”