28.03.2024 20:00
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У дворі будинку на вул. Острозького, 45 встановлюють дитячий майданчик

mayd (7)Як ми вже повідомляли, поблизу будинку на вул. Острозького, 45 тривають роботи із капітального ремонту підпірної стінки та вуличних сходів. Найближчими днями на прибудинковій території вказаного будинку з метою вшанування колись похованих та загиблих тут (раніше тут знаходилося кладовище, а ще, за свідченнями очевидців, тут полягло багато воїнів у роки Другої світової війни) висадять шість дерев породи павловнія. Ці дерева вважаються деревами спокою, гармонії та рівноваги. За легендою, павловнії рясно росли в Едемі й під ними полюбляв відпочити Адам, тому дерево отримало свою другу назву – «Адамове дерево».  Окрім того, що дерево вважається деревом спокою, воно ще й має чудовий цвіт у вигляді фіолетових наперстків та приємний аромат.

Однак приємні сюрпризи для мешканців будинку на цьому не закінчилися. Генеральний директор компанії«Галактика комфорту» (торгова марка «Вікна PERFECT») Володимир Чарнош придбав за власний кошт обладнання для багатофункціонального дитячого майданчика, який сьогодні розпочали встановлювати поблизу будинку на вул. Острозького, 45.

Оскільки пан Володимир виріс у цьому будинку, а зараз тут проживає його мати, до якої частенько навідуються внуки, можна сказати, що він втілив одну із своїх дитячих мрій.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР