19.03.2024 13:25
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У грудні компанія «Газпостач» не підвищуватиме ціну на газ

Попри зростання вартості газу у кількох українських містах, компанії «Газпостач» вдалося у грудні втримати листопадову ціну на природній газ для своїх споживачів.

Зазначимо, що ціна на природний газ для побутових споживачів у ДП «Газпостач» у листопаді 2020 року складає 7,920 грн., з ПДВ за один метр кубічний, ця ж ціна зберігається і на грудень-2020 (ціна природного газу зазначається без урахування тарифу на послуги розподілу природного газу для ПрАТ «Тернопільміськгаз», на який передбачена окрема квитанція).

Нагадаємо, що впродовж вересня та жовтня наша компанія також пропонувала ціну нижчу, ніж у інших містах, і становила 5 гривень 38 копійок за кубічний метр. Відповідно до інфографіки, наданої сайтом «ГазПравда»,  у грудні компанія «Газпостач» входить в перелік тридцяти компаній, які лишили ціни на попередньому рівні,  а ще дев’ять українських постачальників підвищили ціни. До слова – максимальна вартість природнього газу у сусідньому Львові – вона становить 9.05гривень з ПДВ за один метр кубічний. Більшість підприємств в Україні пропонує у листопаді ціну на газ у розмірі 8-9 гривень за метр кубічний.

Закликаємо наших споживачів не накопичувати борги, з якими буде складно розрахуватись і які ставитимуть під загрозу стабільність газопостачання!

Наявність заборгованості є також підставою для відхилення призначення субсидії та пільг на наступний опалювальний сезон.

Про свої нарахування можна дізнатися в особистому кабінеті  Gasolina, або за номерами контакт-центру з розрахунків за використаний газ – 096-104-2-104 ; 51-95-95; 050-104-2-104.

Компанія “Газпостач”