28.03.2024 13:19
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У вихідні дні в Тернополі виконувалися роботи з ліквідації глибоких вибоїн на проїжджих частинах вулиць

Попри настання календарної весни у Тернополі продовжують випадати опади у вигляді снігу, а температура зовнішнього повітря коливається в межах 0°.

Тож на дорогах міста тривають ремонтні роботи з ліквідації глибоких вибоїн з використанням холодного асфальтобетону, що призначений для роботи при таких погодних умовах. Укладання холодної асфальтобетонної суміші допомагає швидко усувати пошкодження на проїжджих частинах вулиць, що утворюються внаслідок температурних коливань, та попередити подальше руйнування дорожнього полотна.

20 та 21 березня ліквідація ямковості у Тернополі проводилася за адресами: вул. Р. Купчинського, вул. 15 Квітня, вул. С. Будного, вул. Збаразька, вул. В. Стуса, вул. Корольова, вул. Об’їзна, вул. Князя Острозького, вул. Митрополита Шептицького, вул. Текстильна, вул. Промислова, вул. Сахарова, вул. Поліська.

Ремонт вибоїн виконували підрядні організації ТзОВ «Техно-Буд-Центр» та ТОВ «Авакс Проф».

Звертаємося до водіїв! Будьте уважними під час руху на проїжджих частинах, де ведуться ремонтні роботи. Дотримуйтеся правил дорожнього руху та тримайте безпечну дистанцію.