26.04.2024 12:18
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У будинку на вул. Р. Купчинського, 7 завершують ремонт сходових кліток

kupchynskogo7 (8)Ремонтні роботи тривають у четвертому під’їзді будинку на вул. Р. Купчинського, 7. Минулого року тут було здійснено ремонт сходових кліток у чотирьох під’їздах із шести. Два під’їзди залишилося відремонтувати у 2015 році. Тепер працівники завершують ремонтні роботи в останньому невідремонтованому під’їзді будинку.

Нагадаємо, що влітку минулого року поблизу сьомого будинку, що на вул. Р. Купчинського було здійснено капітальний ремонт асфальто-бетонного покриття.

Як повідомив головний інженер ПП «Сонячне» Микола Кобиляк, протягом 2014 року у рамках капітального ремонту для мешканців даного будинку було здійснено цілий комплекс робіт: було оновлено відмостку до будинку, здійснено заміну вхідних дашків та пофарбовано входи до будинку. Також, силами працівників ПП «Сонячне», було оновлено дашки над входами до підвалів та проведено ремонт міжпанельних швів. Окрім ремонту асфальто-бетонного покриття, було облаштовано майданчик для тимчасової стоянки автомобілів мешканців. Біля під’їздів встановили нові лавки, а дитячий майданчик поблизу дому – пофарбували.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР