24.04.2024 10:08
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Учасників конкурсу “Феєрія новорічного міста” нагородять під час параду вертепів 17 січня

imagesНещодавно ми повідомляли про те, що представниками конкурсної комісії здійснено об’їзд об’єктів, що беруть участь у міському конкурсі «Феєрія новорічного міста». Незабаром переможців конкурсу за найкраще прикрашену ялинку, будинок та вітрину нагородять.

8 тисяч гривень розділять між собою призери новорічно-різдвяного конкурсу “Феєрія новорічного міста”. Урочисте нагородження відбудеться 17 січня під час параду вертепів.

У конкурсі взяли участь місцеві підприємці, школярі та мешканці міста. Кращих визначила спеціальна комісія.“Феєрію новорічного міста” у

Тернополі проводять з 2011 року. Ініціатором такого дійства виступила Тернопільська міська рада.

– “Зелена модниця” – це є найкраще оформлення ялинки, “Настрій дарований серцем” – це найкраще оформлення подвір’я в новорічно-різдвяному стилі, і “Карнавал прикрас” – найкраще оформлення вітрин. Тобто до цього конкурсу мизавждизалучаємо всіх охочих жителів міста Тернополя, організації, установи, підприємства. Призовий фонд даного конкурсу складає теж вісім тисяч гривень, – каже головний спеціаліст Управління культури і мистецтв Тернопільської міської радиНаталя Глуховецька.