20.04.2024 08:28
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Увага! Попередження про ускладнення погодних умов

У зв’язку з прогнозованим синоптиками погіршенням погодних умов, просимо тернополян уважно планувати свій завтрашній день.

Особливо 5-6 лютого погода погіршиться і в центральних, східних та південних областях України. Як повідомляє ДСНСУ, там очікують сильних поривів вітру до 20 метрів на секунду при значних опадах: дощ переходитиме у мокрий сніг та хуртовини з утворенням ожеледиці на дорогах і снігових переметів. Держслужба з надзвичайних ситуацій України попереджає, що висота снігу до 6 лютого в східних областях України може сягнути пів метра. Після припинення опадів із 7 лютого в Україні очікують морози до -16°С вночі.

Рятувальники попереджають, що погіршення погоди ускладнить роботу автотранспорту і підприємств комунальної сфери та енергетики.

Просимо водіїв транспортних засобів  не паркувати автомашини в недозволених місцях, на вулицях, де проходить прибирання технологічним транспортом та надати можливість своєчасного прибирання балансоутримувачами  прибудинкових територій. Просимо тернополян забрати транспортні засоби з центральних вулиць, а також скоригувати свої подальші маршрути. Щоб не ускладнювати процес  прибирання та зробити його максимально якісним, не паркувати автомобілі на узбіччях, тротуарах чи у інших заборонених місцях, адже це заважає процесу очищення вулично-дорожньої мережі від снігу.

Тернопіль житлово-комунальний