29.03.2024 15:39
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Увага! Від 17.00 у Тернополі оголошено “жовтий рівень” системи оповіщення

У зв’язку з погіршенням погодних умов, зумовлених опадами у вигляді снігу оголошується жовтий рівень оповіщення населення від 17.00 години сьогоднішнього дня.

Просимо водіїв транспортних засобів  не паркувати автомашини в недозволених місцях, на вулицях, де проходить прибирання технологічним транспортом та надати можливість своєчасного прибирання балансоутримувачами  прибудинкових територій. Просимо тернополян забрати транспортні засоби з центральних вулиць, а також скоригувати свої подальші маршрути. Щоб не ускладнювати процес  прибирання та зробити його максимально якісним, не паркувати автомобілі на узбіччях, тротуарах чи у інших заборонених місцях, адже це заважає процесу очищення вулично-дорожньої мережі від снігу. Також водіям рекомендується максимально уникати курсування автомобілем у цей час на вулицях, де проходить прибирання для забезпечення ефективної роботи технологічного транспорту та уникнення можливої ДТП. Вказана рекомендація не стосується спеціалізованого автотранспорту (карети швидкої допомоги, пожежних та поліцейських машин, тощо).

Нагадуємо, що бути особливо уважними та дотримуватися основних правил поведінки в умовах низьких температур варто пішоходам . Подбати про теплий одяг та взуття та не планувати тривалих прогулянок раять синптики.

Тернопіль житлово-комунальний