28.03.2024 12:59
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Триває ремонт асфальтобетонного покриття двору на вул. Симоненка, 2

syymonenka_2 (3)Триває ремонт асфальтобетонного покриття двору на вул. Симоненка, 2. Як повідомив майстер КП «Міськшляхрембуд» Ігор Венгер, вже завершені підготовчі роботи до облаштування тротуарів, зроблено відмостку. Також здійснені роботи із облаштування тротуарних поребриків та дорожніх бордюрів. Працівники вже почали здійснювати роботи із облаштування тротуарів фігурними елементами мощення.  Одночасно працівники підрядної організації проводять роботи з благоустрою зелених насаджень на прибудинковій території.

Капремонти дворів на даний час проводять також на вул. Лучаківського, 13, вул. 15 Квітня, 29, 35 та вул. Лепкого, 14. Роботи здійснюються у комплексі:  ремонтують також міжквартальні проїзди поблизу дворів, де триває капремонт, на бажання мешканців – розширюються проїжджі частини та облаштовуються додаткові місця для паркування автомобілів

Нагадуємо, що вже завершені роботи біля будинків на вул. Коновальця, 4, 6, 8, вул. Вербицького, 5, вул. Лучаківського, 12, вул. Майдан Перемоги, вул. 2-М, Кривоноса, 12, вул. Слівенська, 3, просп. С. Бандери, 74, вул. Руська, 13, 15 та вул. Чубинського, 2, 4, вул. 15 Квітня, 5 і міжбудинковий заїзд на вул. Братів Бойчуків – 15 Квітня, 7.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР