18.04.2024 23:21
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Триває механізоване та ручне прибирання Тернополя від снігу

Минулої ночі у Тернополі працювало 34 одиниці снігоочисної техніки, які відповідно до Дорожньої карти прибирання та затвердженої маршрутної схеми розчищали вулиці міста від снігу та ожеледиці.

Зважаючи на складні погодні умови, насамперед прибирали  магістральні вулиці загальноміського значення, після чого техніка приступила до роботи на другорядних дорогах і тротуарах. Роботи тривають і у ці хвилини – зараз комунальники та техніка зосереджені в основному на вулицях, де не курсує громадський транспорт, а також максимально докладають зусиль, щоб очистити від снігу заїзні кишені.

На вулицях міста працює десять одиниць техніки ТзОВ «Авакс-Проф», п’ять із яких здійсює очищення тротуарів.  Як вже зазначалося вище, в основному техніка працює на вулицях, де не проходять маршрути громадського транспорту. У прибиранні міста задіяні сімдесят два двірники ТзОВ «Авакс-Проф», а ще п’ятнадцять технічних  працівників вручну очищають від снігу тротуари на “Новому світі”.

Також у відповідності до Дорожньої карти прибирання та затвердженої маршрутної схеми від «Міськшляхрембуд» у  місті працює три одиниці техніки, які зосереджені на очищенні  другорядних вулиць та на очищенні заїзних кишень у мікрорайоні «Дружба». Ручне очищення ділянок проводять п’ять двірників «Міськшляхрембуду».

Шість одиниць техніки  ТзОВ «Техно-Буд-Центр» продовжують механізоване прогортання  проїзних частин у Кутківцях та Пронятині.

Тернопіль житлово-комунальний