28.03.2024 16:57
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тривають роботи з реконструкції бульвару Дмитра Вишневецького

bulvar_vyshnyveckogo (8)У Тернополі триває капітальний ремонт пішохідної зони та реконструкцію бульвару Дмитра Вишневецького. Працівники проводять роботи із облаштовування пішохідної зони та підготовчі роботи для встановлення зовнішнього освітлення.

Як розповідає Андрій Байтало, майстер дільниці ПП “Вікторія – М”, проект реконструкції бульвару передбачає облаштування пішохідних доріжок до прилеглих до бульвару Дмитра Вишневецького будинків (вул. Вишневецького, 3,  5, 7, та Вишневецького, 2, 4 з виходом на вул. Симоненка, вул. Курбаса, 4, 6, вул. Симоненка, 3, 5. Відремонтують також асфальтобетонне покриття двору будинку на вул. Морозенка, 1 із продовженням тротуару на вул. Морозенка.

Головний інженер відділу технагляду Тернопільської міської ради Ярослав Копча каже:

– Триває ремонт пішохідної зони на бульварі Дмитра Вишневецького, у рамках якого працівники продовжують облаштування пішохідних зон поребриками та бордюрами. Також вже змонтована камера керування фонтаном, який буде облаштований на бульварі. До нього підведені усі комунікації, відтак найближчим часом розпочнуться роботи із монтажу елементів фонтану. Коли фонтан буде готовий, розпочнуться роботи із облаштування двохсекційного дитячого майданчика.

Напередодні мешканців прилеглих будинків ознайомили із проектом реконструкції бульвару.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР