28.03.2024 22:35
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

ТОВ «Авакс Проф» прибирає Тернопіль, залучаючи передовий досвід

Переймаючи передовий досвід європейських міст, ТОВ «Авакс Проф» використовує технологію очистки вулиць відразу двома або трьома машинами, які швидко та якісно повністю розчищають одну смугу дорожнього полотна.

Тернополяни вже мали змогу спостерігати, як ТОВ «Авакс Проф» здійснює прибирання доріг у Тернополі одночасно двома, або й трьома одиницями спецтехніки. Цей спосіб прибирання міста отримав чимало схвальних відгуків у соцмережах. Залучення декількох одиниць техніки дозволяє виконувати роботи більш якісно, при цьому – не перешкоджаючи руху громадського та приватного транспорту, адже спецтехніка рухається у одному потоці та на одній швидкості із іншим транспортом.

Також у місті працює снігоприбиральна тротуарна техніка підприємства, адже якісне очищення пішохідних зон є пріоритетним для ТОВ. Нещодавно підприємством було придбано додатково три одиниці тротуарної техніки, що дозволяє оперативніше реагувати на примхи цьогорічної зими. Втім, у підприємстві зазначають, що без працьовитих рук  не вдалося б досягнути хороших результатів. Над прибиранням вулиць міста у підприємстві працює шістдесят двірників, серед яких особливо старанно виконують свої обов’язки  Коваль Мирослава, Чумак Людмила, Лобур Зоя, Бачевська Лідія та Вегера Марія. Також у «Авакс Проф» хочуть відзначити совісну роботу водія Голубенка Михайла.

Тернопіль житлово-комунальний