20.04.2024 11:12
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернопільські комунальники продовжують працювати у посиленому режимі

Пори прогнози синоптиків про велику кількість снігових опадів, наразі ситуація контрольована, втім комунальні служби міста продовжують працювати у посиленому режимі. Місто від снігу чистять два  підприємства, які виграли тендер на прибирання – «Авакс Проф» та «Міськшляхрембуд».

На дороги Тернополя виїхали піскорозкидачі, плужно-щіточні машини, трактори, навантажувачі та грейдери. Працюють також і двірники біля під’їздів.

Як розповідає начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський , ситуацію стосовно опадів продовжують контролювати. Якщо вночі буде сильний снігопад, то комунальні служби міста одразу виїдуть на роботу.

– За прогнозами синоптиків зараз борються два потужні циклони. Це балканський і так званий північний. І якраз цей північний циклон відтісняє обіцяні опади і приносить мінусову температуру, – розповідає Олег Соколовський. – Хочу зазначити, що вся повністю техніка у нас є в повній готовності і вона працює цілий день. Якщо вночі також буде сніг, то ця техніка працюватиме і вночі.

За прогнозами синоптиків, 8 лютого у місті будуть погодні умови подібного характеру, а з 9 лютого температурні показники ще більше знизяться і на 10-11 лютого становитимуть від -10-15 градусів, а подекуди і -17-18 градусів морозу.