23.04.2024 18:27
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернопільські комунальники прибирають місто від снігу

Протягом вихідних до механізованого прибирання вулиць Тернополя від снігу було залучено 19 одиниць техніки. А саме, було задіяно 8 піскорозкидачів, 7 тракторів, грейдер та 3 одиниці малої тротуарної техніки. Одночасно задіяно 64 працівники, що здійснюють прибирання ручним методом. Прибирання вулиць міста здійснює ТзОВ «Тернопіль Комунал Сервіс».
Керуючись оперативними даними гідрометеоцентру, комунальники прибирають територію міста відповідно до затверджених напередодні логістичних маршрутів.
В ніч з четвертого на п’яте січня, починаючи з третьої години ночі комунальники розпочали прибирання від снігу та ожеледі проїздної частини вулиць міста та тротуарів.
За вказаний час використано 110 м3 технічної суміші з підвищеним вмістом солі.
На даний час основна увага приділяється зачищенню тротуарів та посипанню технічною сумішшю другорядних вулиць (вул. Яреми, Наливайка, Яремчука тощо).
З метою забезпечення належного проведення Різдвяних свят, від снігу очистять Театральний майдан, вул. Сагайдачного, майдан Волі.
Очищенням прибудинкових територій від снігу займаються 450 двірників, які працюють у підприємствах, що обслуговують житловий фонд, та 17 одиниць техніки, яка належить обслуговуючим підприємствам.
Пропонуємо тернополянам у коментарях до даної публікації повідомити, де у Тернополі є проблеми із посипанням чи розчищанням шляху від снігу.
Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР