29.03.2024 10:35
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополянка дякує ПТ “Масима” за плідну та оперативну роботу

Тернополянка Марина Іщук надіслала на нашу скриньку слова вдячності для фахівців ПТ “Максима”.

“Нещодавно у мого чоловіка трапилася прикра ситуація. Одного ранку у суботу він мав перенести певний мантаж із одного місця у інше. У процесі цієї роботи впустив вязку ключів у шахту ліфта. А у вязці були ключі не лише від квартири та господарських приміщень, а ще й від роботи, де він мав би бути вже за годину.  Так як справа була в суботу, на роботі крім нього нікого не було, адже він чергував. Хоча ми обоє були в паніці, та все ж я заелефонувалад о дистпетчера ПТ “Максима”, знаючи, що дівчата завжди дуже привітні і оперативні, і очікувала хоча б на підказку. Диспетчер на тому кінці дроту сказала, що зараз спробує вирішити проблему. І передзвонила рівно через двадцять хвилин. Ви не повірите: вона повідомила, що майстер вже чекає чоловіка біля ліфта! І дійсно, представник фірми вже був на місці, вони разом із чоловіком пустилися у шахту і дістали ключі.  Я знала, що вони завжди швидко реагують, бо не раз повідомляла про зупинку ліфта чи про відсутність у ньому світла. Одного разу маласитуацію, коли застрягла в ліфті, але через 15 хвилин, завдяки оперативній праці “Максима” вже була на волі. У даній ж ситуації не було жодної небезпеки для людини, відверто кажучи, ситуація склалася з нашої вини і служба могла б відреагувати по-іншому.  Але вони на відмінно виконали свою роботу, за що я хочу щиро подякувати і майстрам, і диспетчерам, і керівництву підприємства. Ми живемо в такій країні, де якісна робота викликає здивування.  Це була приблизно девята година ранку суботнього дня, тому чомусь не відразу знайшла час написати про свою вдячність. Але не розказати продіяльність цього підприємства, як про зразок для наслідування для інших не можу. Напевне, швидка допомога у Тернополі їде довше до пацієнта, аніж фахівці цієї фірми, що для мене є ознакою їхнього прагнення мати ефективну співпрацю із тернополянами. Дякую вам за вашу роботу!”

Нам завжди приємно отримувати схожі повідомлення. П’ятнадцятого березня ми відзначатимемо День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цей святковий день присвячений усім працівникам  житлово-комунальних підприємств, які виконують вкрай необхідну справу – надають ряд послуг  для забезпечення життєдіяльності міста.

Якщо вам є за що подякувати своєму двірнику, майстрові дільниці, сантехніку, столяру чи директору підприємства тощо  – пишіть  у нашу «Електронну приймальню» або на скриньку komun.press@gmail.com.

У разі, якщо вам не відоме ім’я та прізвище добросовісного працівника, достатньо вказати адресу вашого будинку.

“Дякуємо сумлінному та відповідальному Ярославу Немчуку”

Тернополянка дякує працівникам ПП “Східний масив” за роботу

Жителі будинку дякують працівникам ПП “Тернопіль Комсервіс”

Мешканці бульвару Просвіти дякують прибиральниці Марії Боднар

 Мешканці Тарнавського, 2 дякують працівникам ПП “Люкс”

Тернополяни дякують ПТ «Максима» за новий ліфт

“Щиро дякуємо Хабібулін Ганні Василівні”

Мешканці щиро дякують двірнику Гурневич Аллі

Мешканці дякують ТОВ “Коменерго Тернопіль” за плідну співпрацю

 Мешканка старовинного будинку у центрі Тернополя дякує обслуговуючому підприємству

Мешканець висловлює вдячність прибиральниці Галині Прокоп’юк

«Серце» багатоповерхівки: чим живуть та як «лікуються» тернопільські ліфти

Тернопільські ліфтовики просять тернополян дотримуватися правил безпечної експлуатації ліфтів

Тернопіль житлово-комунальний