23.04.2024 11:59
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополянка дякує ПП «Загребелля» за облаштованиий пандус до її будинку

SONY DSCІнвалід дитинства Литвиненко Ніна, що мешкає за адресою Винниченка,7, через хворобу мусить пересуватися з допомогою ходунків. І хоча квартира пані Ніни знаходиться на першому поверсі будинку, все ж виникали труднощі з пересуванням. Зокрема, виникла потреба у облаштуванні пандусу від балкона, який замінив для пані Ніни вхід у квартиру.

  • Раніше я могла ходити краще, але чотири роки тому довелося взяти ходунки, – розповідає жінка. – Так-сяк пересуватися я могла, однак кожен дощ чи сніг надовго залишав мене в чотирьох стінах. Відтак на початку літа виникла ідея звернутися до міського голови Сергія Надала. Він ж спрямував до підприємства, що обслуговує нашу територію, за допомогою. Я була здивована тим, що моя проблема була вирішена фактично в усній формі: після мого телефонного дзвінка з ПП «Загребелля» прийшла майстриня, дуже приємна жінка. Побачивши все на власні очі, вона розповіла про мої потреби Олегові Лемезі, керівнику обслуговуючого підприємства. За лічені дні у мене з’явився не лише пандус, а навіть повноцінна  доріжка до нормального тротуару.

Жінка не приховує радості: небайдужість працівників ПП «Загребелля» переконала її у тому, що вона не залишилася наодинці із своїми проблемами.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР