20.04.2024 06:20
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополяни можуть посприяти реконструкції старого спортивного майданчика на проспекті Злуки

Починаючи з вівторка, 24 жовтня (00:00 год.) до 7 листопада включно триватиме голосування за проекти, які будуть реалізовані за кошти міста у 2018 році в рамках «Громадського бюджету Тернополя».

Усі, хто бажає підтримати проект головного інженера ПП «Тернопіль Комсервіс» Володимира Байгера щодо проведення реконструкції старого спортивного майданчика поблизу будинку на проспекті Злуки, 23, який не відповідає безпечним та сучасним вимогам для проведення активного дозвілля, пропонуємо проголомувати за нього. В інтернеті голосування буде доступне до півночі 7 листопада,  а в ЦНАПі (вул.Острозького, 6) – до 17:00 того ж дня. Проект Володимира Байгера можна знайти під кодом 46 (необхідно мати з собою паспорт) або ж проголосувати за допомогою інтернету за посиланням.

-Впродовж останніх років активно прогресує негативна тенденція, яка характеризує погіршення фізичного розвитку і здоров’я дітей та підлітків. Практика підтверджує, що більше як половина учнів загальноосвітніх навчальних
закладів та молоді в цілому мають незадовільну або досить низьку фізичну підготовку, – каже Володимир Байгер. – Одним з першочергових завдань у справі поліпшення зазначеної ситуації є необхідність створення мжливостей для занять спортом, що дасть змогу забезпечити всебічний фізичний розвиток сучасної молоді та жителів мікрорайону. Сучасний спортмайданчик спонукатиме молодь більш активно займатись спортом, набувати навичок у процесі фізичної підготовки, сприятиме зміцненню фізичного здоров’я мешканців району.

Нагадуємо, що голосування за проекти, які отримали позитивну оцінку і виставлені на голосування, здійснюють громадяни України, які зареєстровані та проживають у місті Тернополі віком від 16 років.

Тернополяни можуть проголосувати двома способами:

  1. увійшовши через систему BankID на сайті pb.rada.te.ua,
  2. шляхом заповнення друкованої версії бланку для голосування, відвідавши Центр надання адміністративних послуг у Тернополі (ЦНАП) в робочий час (пн-чт з 9:00 до 17:00 год. пт. З 9:00 до 16.00), пред’явивши паспорт або ID-картку (з довідкою про реєстрацію місця проживання особи).

Наголошуємо, що кожен мешканець може віддати один голос за малий проект та один голос за великий проект. У підсумку голосування ті проекти, які набрали найбільшу кількість голосів до вичерпання обсягу виділених коштів (а це приблизно 9 млн. 400 тис. грн.) будуть реалізовані у 2018 року.

Тернопіль житлово-комунальний