19.04.2024 19:52
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополяни можуть посприяти встановленню вуличних тренажерів на проспекті Злуки

trenazher (17)Голосування за міські ініціативи тернополян завершуються сьогодні вночі. Усі, хто бажає підтримати проект головного інженера ПП «Тернопіль Комсервіс» Володимира Байгера про встановлення вуличних тренажерів на проспекті Злуки між будинками 9-11-та 13, можуть зробити це впродовж сьогоднішнього дня. В інтернеті голосування буде доступне впродовж 21 листопада до 23:59, а в ЦНАПі (вул.Острозького, 6) – до 17:00. Проект Володимира Байгера можна знайти під кодом 475 (необхідно мати з собою паспорт) або ж проголосувати за допомогою інтернету за посиланням.

-Впродовж останніх років активно прогресує негативна тенденція, яка характеризує погіршення фізичного розвитку і здоров’я дітей та підлітків. Практика підтверджує, що більше як половина учнів загальноосвітніх навчальних
закладів та молоді в цілому мають незадовільну або досить низьку фізичну підготовку, – каже Володимир Байгер. – Одним з першочергових завдань у справі поліпшення зазначеної ситуації є необхідність встановлення вуличних тренажерів. Що дасть змогу забезпечити всебічний фізичний розвиток сучасної молоді та жителів мікрорайону. Сучасний спортмайданчик спонукатиме молодь більш активно займатись спортом, набувати навичок у процесі фізичної підготовки, сприятиме зміцненню фізичного здоров’я мешканців району.

Володимир Байгер вже не вперше намагається залучити молодь мікрорайону до занять спортом. Саме він є ініціатором встановлення працівниками ПП «Тернопіль Ком Сервіс» у дворах у будинків, які обслуговує дане підприємство, гімнастичних майданчиків, що складаються з перекладини та брусів для занять спортом.

Хоча ініціатива спрямована на досягнення добробуту мешканців мікрорайону, вони проявили себе не надто активними вболівальниками за втілення ідеї. Тому рекомендуємо усім небайдужим тернополянам долучитися до голосування, щоб отримати шанс влаштувати сучасний  спортивний майданчик з вуличними тренажерами на проспекті Злуки.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР