20.04.2024 05:11
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополяни дякують колективу ПП “Люкс”

Подяку для дружного та працьовитого колективу ПП “Люкс” написав мешканець будинку на проспекті Злуки, 33, тернопільський поет Петро Гойда. “Щиро дякую колективу ПП “Люкс” від себе і від мешканців будинку Злуки, 33 за роботу, яка проводиться на території будинку. Завжди міняють лампочки, завжди проводиться прибирання територіі та ліфтів. Коли телефонуєш, зразу відкликаються і вирішують проблеми, які склались. Петро Гойда”

Степан Гевко: «Для мене важливо, щоб якість послуг підприємства відповідала його назві»

Нам завжди надзвичайно приємно отримувати листи такого змісту, тому щиро дякуємо усім, зокрема шановному панові Петрові за те, що знайшов хвилину для того, аби висловити свою вдячність.

Нагадуємо, що вісімнадцятого березня ми відзначатимемо День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня.Пропонуємо тернополянам долучитися до своєрідного марафону подяк комунальникам  і написати свої відгуки про найдостойніших працівників підприємств, які обслуговують м. Тернопіль. Ви можете висловити свою вдячність усім, на кого покладено важливу роль у забезпеченні комфорту та чистоти у вашому будинку.Якщо вам є за що подякувати своєму двірнику, майстрові дільниці, сантехніку, столяру чи директору підприємства тощо  – пишіть  у нашу «Електронну приймальню» або на скриньку komun.press@gmail.com.

У разі, якщо вам не відоме ім’я та прізвище добросовісного працівника, достатньо вказати адресу вашого будинку.

Тернопіль житлово-комунальний