19.03.2024 08:12
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополяни вже можуть оплачувати за спожитий природний газ ГК Нафтогаз України зручним способом

Тернополяни та жителі Тернопільської області вже можуть оплачувати за спожитий природний газ ГК Нафтогаз України зручним способом.
Мешканці Тернополя, як і низки інших міст були автоматично переведені до нового постачальника газу. Як повідомляє Газопостачальна компанія “Нафтогаз України”, йдеться про споживачів постачальника останньої надії. Їх приєднали до річного тарифного плану «Фіксований» з ціною 7,96 грн/куб. м (з ПДВ без вартості транспортування).
Як повідомляє директор ПП «Укрспецінформ» Михайло Шидлівський, оплатити за спожитий природний газ можливо за допомогою єдиної квитанції eps.org.ua на базі «Приват Банку», а також через через Apple Pay та Google Pay. Розробники працюють над можливістю підключення інших банків, для того, аби усі споживачі могли розрахуватися за спожиту послугу у зручний спосіб.
У ситуації, що склалася, процес формування рахунків за травень дещо затримується. Друковані рахунки доставить Укрпошта після 25-го числа поточного місяця, лише в тих регіонах, де відсутні активні бойові дії.