28.03.2024 20:20
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополян закликають долучитися до очищення підвальних приміщень у багатоповерхівках

pidvalКерівники підприємств, що виконують роботи з утримання житлових будинків та прибудинкових територій отримали доручення міського голови щодо посилення пожежної безпеки та покращення захисту підвідомчих об’єктів. Прибирання підвальних приміщень зазвичай здійснюється двічі на рік, та зараз йдеться не лише про порядок, але й про безпеку жителів багатоповерхівок.   Сформовані графіки, дотримуючись яких впродовж найближчих тижнів буде здійснено прибирання підвальних приміщень у житлових будинках.  З узгодженими графіками тернополяни зможуть ознайомитися на інформаційних дошках у під’їздах своїх будинків.

Роботи з прибирання підвальних приміщень мають бути здійснені у період до першого квітня цього року.

Керівники підприємств просять тернополян не бути байдужими та долучатися до прибирання, адже у разі виникнення небезпеки, підвальні приміщення можуть слугувати місцями для укриття населення. Зважаючи на реалії сьогодення та на те, що багато підвалів тернопільських багатоповерхівок мешканці власноруч перетворюють на звалища, тернополяни мають бути зацікавленими в оперативному звільненні їх від зайвого мотлоху.

Також працівники підприємств, що обслуговують житловий фонд та прибудинкові території, просять тернополян не паркувати свій транспорт на тротуарах біля багатоповерхівок та перед сміттєкамерами, щоб забезпечити безперешкодний під’їзд пожежних машин до житлових будинків.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР