19.04.2024 21:49
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополянам проведуть перерахунок плати за опалення місць загального користування та за кожну годину ненадання послуг

28 грудня на засіданні виконавчого комітету міської ради внесено зміни в рішення виконавчого комітету від 16.02.2022 №148 «Про нарахування плати за комунальні послуги».

Так, згідно з рішенням, починаючи з 01 листопада до дати закінчення опалювального періоду 2022 – 2023 років, при нарахуванні плати буде застосовуватись понижуючий коефіцієнт 0,5 до обсягів теплової енергії, витраченої на загальнобудинкові витрати на опалення у частині місць загального користування та допоміжних приміщень будівель, у яких не здійснюється приладний комерційний облік комунальних послуг.

Окрім того, у зв’язку з аварійними та стабілізаційними відключеннями електропостачання у місті, що впливають на транспортування теплоносія до окремих будівель, тернополянам проведуть перерахунок плати за кожну годину ненадання послуг починаючи з 01.11.2022.

Рішенням також повторно зобов’язано виконавців послуг з управління багатоквартирним будинком, відновити роботу систем опалення місць загального користування і допоміжних приміщень, згідно вимог з вимогами законодавства.