19.03.2024 04:33
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

“Східний масив” – перше у Тернополі підприємство, де споживачі можуть отримати довідки, скориставшись додатком Дія.QR

У ПП “Східний масив” споживачі можуть отримати довідки, скориставшись додатком Дія.QR. Тобто, прийшовши у підприємство по ту чи іншу довідку за відсутності документів тернополяни відповідно до законодавства можуть скористатися своїми цифровими документами . Оскільки увесь світ переймає можливості віртуальної взаємодії, ПП “Східний масив” не залишається осторонь такої події, тому пропонуємо нашим клієнтам оцінити переваги користування електронними документами. Про це розповідає директор підприємства Михайло Дереворіз:

– Як це працює? Наразі чимало послуг вимагають від клієнтів наявності оригіналів або копій паспорта та ІПН. Це не завжди зручно, іноді люди забувають документи вдома, і змушені втрачати безцінний час на повторний візит вже із документами. Тому відтепер для зручності нашх споживачів ми приймаємо цифрові копії паспорта та ІПН з мобільного застосунку Дія. Для цього потрібно відсканувати QR-код, який надасть наш фахівець, сканером у застосунку та підтвердити запит на передання копій цифрових документів. Зауважимо, що така можливість доступна лише власникам пластикових паспортів у формі ID-картки, – розповідає фахівець.

До слова, ПП “Східний масив” – перше і єдине у Тернополі комунальне підприємство, яке запровадило сервіс  Дія.QR. Загалом в Україні є лише декілька комунальних компаній, які пропонують своїм споживачам скористатися зручністю оформлення довідок “без паперів”. Це Рівнеоблводоканал, Прикарпатенерготрейд, Волиньелектрозбут. Тепер список поповнила і провідна у Тернополі керуюча компанія “Східний масив”.

До слова, підприємство відоме тим, що постійно вдосконалює можливості комунікації із своїми клієнтами. У підприємстві вже багато років тому створили свій сайт east.te.ua, який інформує споживачів компанії про події, що стосуються їхніх будинків.  Для зручності тут створена “Карта управління житловими будинками”. З метою оперативного інформування споживачів щодо надання житлово-комунальних послуг, у ПП “Східний масив” запустили власний Telegram-канал. Усі мешканці багатоповерхівок, які обслуговує дане підприємство, можуть підписуватися на канал, щоб бути в курсі усіх актуальних новин. До слова,  директор підприємства Михайло Дереворіз повідомив, що здійснити онлайн оплату за комунальні послуги можна тепер на сайті ПП “Східний масив”  ввівши свій номер особового рахунку.

Також перші квитанції з QR кодами надрукували для ПП «Східний масив»

Нагадуємо, що у зв’язку з  карантином в Тернополі просимо обмежити відвідування закладів та офісних приміщень. Прийом громадян в робочі дні проводиться з 8.00 год. до 10.00 год. Для замовлення довідок в неприйомні години рекомендуємо використовувати засоби зв’язку : моб. 0672083686 ; 24-36-07 ; 24-00-58; ел.пошта: info@east.te.ua

Тернопіль житлово-комунальний