25.04.2024 14:46
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Сто урн жовтого кольору подарував місту підприємець Богдан Тимчій

Нещодавно ми повідомляли про те, що на магістральних вулицях міста з’явилися урни жовтого кольору. Сотню виробів подарував у користування тернополянам   директор ПП «Вік – Пол» Богдан Тимчій. Підприємство, яке очолює пан Богдан, займається обробкою гранітного каменю та виробництвом бруківки, плит, підвіконь тощо.

  • Колись Тернопіль входив у трійку найзеленіших та найчистіших міст. Хочеться повернути йому цей статус, адже наше місто – найкраще – каже пан Богдан. – Мені особисто неприємно, що люди часто смітять та нехтують елементарними правилами, доступними кожному. Хочеться вірити, що додаткові урни стимулюватимуть тернополян до дотримання норм та правил благоустрою.

Як з’ясувалося, напередодні Богдан Тимчій звернувся до управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР із пропозицією долучитися до здійснення благоустрою на вулицях рідного Тернополя. В управлінні йому запропонували придбати урни, яких, на жаль, іноді бракує на пішохідних ділянках та тротуарах, також часто  ці вироби потрапляють під «гарячу руку» вандалів.

  • Ми замовили для міста сто урн, які, завдяки своїм технологічним особливостям, є більш міцними, а через жовте забарвлення – більш дороговартісними, – продовжує розповідь пан Богдан. – Чому саме жовтий колір? Набридла сірість, хочеться яскравих барв довкола, які допоможуть змінювати емоційний стан перехожих у бік позитиву.

Фахівці управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР висловлюють вдячність Богданові Тимчію за сприяння в утриманні Тернополем у статусу одного з найчистіших міст України.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР