19.04.2024 00:38
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Спецтехніка у Тернополі вже готова до початку зимового періоду

snig (6)Спецтехніка у Тернополі вже готова до початку зимового періоду. Частково підготовлена піщано-соляна суміш та пісок. Відтак, приступити до роботи комунальники готові у будь-який день.

–          Ми повністю готові до того, щоб посипати міські дороги спеціальною сумішшю. Днями відбулася нарада, де обговорювалися питання зустрічі першого снігу і заморозків у місті, щоб не було зауважень з боку водіїв та мешканців, – зазначив начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Микола Лесів.

Окрім цього у місті цілодобово чергуватимуть працівники ПП «Теркомуналсервіс», яке виконує роботи із прибирання снігу у місті. Відтак, мешканці можуть у будь-який час зателефонувати на гарячу лінію та повідомити про непрочищену ділянку дороги.

– Жителі можуть звертатися у робочий час до управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР за номером 52-58-48.  У ПП«Теркомуналсервіс»чергуватимуть цілодобово. Зв’язатися із черговим можна буде за номером телефону 0988202378, – повідомив Микола Лесів.