29.03.2024 09:14
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Снігоприбиральна техніка працює у Тернополі вночі

nich_2911-6З погіршенням погодних умов всі служби, які забезпечують життєдіяльність міста, почали роботу у посиленому режимі. Снігоприбиральна техніка працює на вулицях Тернополя вночі, а вдень здебільшого здійснюються роботи із вивезення снігу.

Технології, які використовуються для прибирання вулиць у Тернополі, залежать від ряду обставин, зокрема, ширини дороги. З вузьких доріг сніг зчищається з формуванням природнього снігового колесовідбою, широкі (чотири смуги) – посипають спеціальною концентрованою соляною сумішшю, яка розчиняє сніг. Тротуари, де можливо, прибираються механізовано, всі інші – вручну. Посипання вулиць піском також здійснюється у залежності від обставин вручну або механізовано.

Очищенням прибудинкових територій від снігу займаються 450 двірників, які працюють у підприємствах, що обслуговують житловий фонд, та техніка, яка належить обслуговуючим підприємствам.

Пропонуємо тернополянам повідомляти про проблеми із посипанням чи розчищанням шляху від снігу на довідку міської ради за номером телефону 15-80 або у нашу «Електронну приймальню». Звертаємося також до тернополян та гостей міста з проханням не залишати автомобілі на проїжджій частині доріг та на тротуарах, адже це суттєво ускладнює роботу комунальників.

Де прибирали сніг минулої ночі можна дізнатися  за посиланням
Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР