29.03.2024 17:11
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Синоптики прогнозують погіршення погодних умов

 Внаслідок впливу активного циклону вдень 26 листопада та протягом доби 27 листопада на території Тернопільської області прогнозують сніг та мокрий сніг, місцями сильний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см), на дорогах ожеледиця. Такі погодні умови можуть призвести до аварійних ситуацій на окремих ділянках доріг і вулиць.

Тому звертаємося до автомобілістів із проханням за можливості не користуватися власним автотранспортом, а віддати перевагу громадському, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Нагадуємо тернополянам, що у таких погодних умовах необхідно бути вкрай обережними, пересуваючись містом. Зокрема водіям радимо дотримуватися швидкісного режиму та дистанції, відмовитися від ризикованих маневрувань; при наближенні до пішохідних переходів і місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму; вмикати габаритні вогні чи протитуманні ліхтарі, а також в умовах погіршення погодних умов із інтенсивним випадінням снігу та ожеледицею на дорогах не використовувати автотранспорт із літніми шинами.