29.03.2024 06:44
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Сергій Надал привітав працівників ЖКГ напередодні професійного свята

Щорічно у третю неділю березня представники галузі житлово-комунального господарства та сфери побутового обслуговування населення відзначають своє професійне свято.

Напередодні свята в Українському Домі міський голова Сергій Надал нагородив близько 80 працівників комунальної сфери Тернополя подяками і цінними подарунками.

«Праця комунальника – це чиста вода, впорядкований під’їзд та прибудинкова територія, тепло у квартирах. Всі ці блага цивілізації ми маємо завдяки щоденній і цілодобовій вашій праці. Початок війни дещо додав роботи і показав нам важливість людей у цій роботі. У період відсутності електроенергії вам вдається забезпечити подачу теплоносія, води та інших критично важливих для життя людей речей. Ми успішно пройшли зимовий період, адже й в належному стані була вулично-дорожня мережа міста, – зазначає Сергій Надал. – Висловлюю щиру подяку за належне утримання контрольно-пропускних пунктів, які оперативно розгорталися у лютому 2022 року, облаштовані пункти обігріву та захисні споруди. Традиційно місто після зимового періоду потрібно прибрати, тож у  громаді уже розпочався двомісячник благоустрою».

Міський голова також подякував працівникам сфери послуг, які продовжують працювати під час воєнного стану, підтримують економіку міста та зберігають робочі місця.

Більше фото з нагородження у розділі «Галерея».