19.03.2024 12:07
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Світлодіодні арки із вулиці Сагайдачного перенесли у сквер на вулиці Чорновола

Цього тижня світлодіодні арки із вулиці Сагайдачного перенесли у сквер на вулиці Чорновола. Роботи із демонтажу, перенесення та монтажу провели працівники КП “Тернопільміськсвітло”. Як розповів директор підприємства Олег Лехіцький, у процесі перенесення буде проведено косметичний ремонт арок, які працювали впродовж двох років. А саме, підфарбують та замінять окремі елементи ілюмінації.

Начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та еколоії ТМР Олег Соколовський зазначив, що арки – мобільні, отже їх можна переносити і підбирати більш вдалі локації для них. Таку можливість обговрювали ще тоді, коли тільки виникла ідея встановити арки.  Наразі це перше перенесення арок, але з часом можна очікувати, що тернополяни побачать їх і у інших частинах міста.

  • Тут вдале місце, оскільки після встановлення новорічної ялинки, тернополяни зможуть поєднати обидві ці локації на своїх фото. Тим часом на вулиці Сагайдачного незабаром зявиться новий елемент ілюмінації – “Зоряне небо”. Наразі більше не розповідатиму, нехай вигляд цього елементу стане сюрпризом для тернополян та гостей міста, – каже Олег Соколовський.

На вулиці Сагайдачного встановили світлодіодні арки  у переддень Нового року- 2018. Тоді вони викликали шквал емоцій у тернополян та стали однією із  улюблених локацій для фото.

Тернопіль житлово-комунальний