19.04.2024 21:11
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Ремонт під’їзду на Симоненка, 4 вже завершили

SONY DSCЖителі будинку, що на Симоненка, 4 зверталися нещодавно до журналістів із скаргою на  ДП «Люкс-житло – 1». Невдоволення мешканців спричинив затяжний ремонт сходових кліток у другому під’їзді їхнього будинку. Станом на сьогоднішній день проблему вирішено – ремонт сходових майданчиків у вересні завершився. Завдяки старанням працівників  ДП «Люкс-житло – 1» у будинку стало охайно та затишно. Стіни у під’їзді набули приємного лимонного забарвлення, яскравості та свіжості додає зелений колір, яким пофарбували нижню частину стін.

  • Затримка із здійсненням ремонту зумовлена тим, що наші працівники були задіяні у підготовці до святкувань, яких було чимало в останні тижні літа. Відтак ми змушені були «перекидати» їх на інші об’єкти. Наразі робота виконана, тому перепрошуємо мешканців за тимчасові незручності, – каже Богдан Гевко, директор ДП «Люкс-житло – 1».

Крім того працівниками підприємства чимало часу та зусиль було затрачено на ремонт температурного шва даного будинку (температурний шов – це щілина між окремими частинами конструкцій споруди, що допускає їх взаємне переміщення, викликаного температурним розширенням матеріалів).

 

Цьогоріч у будинках, які обслуговує підприємство, запланували відремонтувати тринадцять під’їздів, каже Богдан Гевко. Під’їзди потребують оновлення кожних сім-вісім років, у відповідності до цього і здійснюється планування ремонтів сходових майданчиків. Ремонт одного в середньому обходиться у понад три тисячі гривень. Тривалість і вартість роботи залежить і від того, у якому стані перебувають стіни напередодні ремонту, а це в свою чергу залежить від добросовісності мешканців. Під’їзд,  жителі якого скаржилися на тривалий ремонт, за словами працівників «Люкс-житло – 1», був доведений до жахливого стану, що також зіграло свою роль у тривалості виконання робіт.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР