19.03.2024 04:56
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Регулятор запровадив річні тарифи на газ

Нацкомісія з тарифів (НКРЕКП) на засіданні 7 квітня затвердила річний газовий продукт – з 1 травня до 30 квітня його введуть для усіх споживачів.

Про це повідомила пресслужба регулятора.

Зазначається, що таке рішення убезпечить побутових споживачів від цінових коливань на ринку природного газу. Протягом року вони матимуть змогу споживати природний газ за фіксованою ціною, яка буде пропонуватися постачальниками та діятиме у період з 01 травня поточного року до 30 квітня наступного року.

Інформуємо, що усі побутові споживачі газу, в тому числі і клієнти компанії «Газпостач», будуть переведені на річний контракт з 1 травня автоматично.

⠀Перехід на річний контракт означає, що фіксована ціна на газ буде діяти впродовж року без стрибків та коливань. Суми в платіжках стануть максимально зрозумілими та прогнозованими: скільки спожив — стільки заплатив. Здійснювати оплату потрібно як і раніше — до 25 числа кожного місяця.

Постачальники природного газу для побутових споживачів повинні провести розрахунки та оприлюднити до 25 квітня 2021 року на власних вебсайтах ціни на природний газ, який постачатиметься в рамках базової річної пропозиції. Офіційну інформацію про вартість приодного газу на найближчий рік у вказний час споживачі знайдуть і на нашому сайті  gazpostach.te.ua

⠀Компанія “Газпостач”