18.04.2024 22:51
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Регулюванням чисельності безпритульних тварин у Тернополі займається ТОВ «Дичків ХЕЛП»

Від початку 2020 року у Тернополі роботою з регулювання чисельності безпритульних тварин займається товариство з обмеженою відповідальністю «Дичків ХЕЛП», що стало переможцем тендеру, оголошеного управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради.

Саме до цієї організації тернополяни можуть звертатися у разі виявлення на вулицях Тернополя безпритульних тварин. Відповідно до звернень, працівники служби виїжджають за вказаною адресою та виконують роботи із вилову собак. Далі ветеринари проводять огляд тварини, стерилізацію, її вакцинують від сказу, обробляють протиблошиними та протиглисними препаратами.

Після проведення операційних та профілактичних  робіт тварина перебуває необхідний реабілітаційний період у Центрі стерилізації та тимчасового утримання безпритульних тварин, який знаходиться у с. Дичків Тернопільського району.

Для вилову та стерилізації безпритульних собак, прохання звертатися  за телефоном: (097) 489 10 35 (Тетяна).

До слова, у Центрі стерилізації та тимчасового утримання тварин минулого року було збудовано 14 нових вольєрів для безпритульних собак.