29.03.2024 07:17
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Під час ІІ Форуму енергоефективного партнерства відбулося підписання Меморандумів про партнерство

memorandumВчора, 12 травня, у Києві стартував II Форум енергоефективного партнерства “Енергосервіс: інвестиції в енергоефективність бюджетної сфери та переваги для житлових будівель”, організований Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України. Як ми вже повідомляли, наше місто на Форумі представляв заступник міського голови  з питань інфраструктури Владислав Стемковський. 

Під час  ІІ Форуму енергоефективного партнерства відбулося підписання Меморандумів про партнерство. Одним із міст-підписантів Меморандуму про партнерство між Агентством та місцевими органами влади щодо запровадження енергосервісу для підвищення енергетичної ефективності будівель бюджетних установ став Тернопіль. Також Владислав Стемковський у рамках своєї доповіді презентував унікальний сервіс, розроблений у Тернополі – еко-калькулятор.

На Форумі розглядалися питання щодо національних та регіональних досягнень в енергоефективності житлового фонду, ознайомлення зі світовим досвідом в галузі енергосервісу в бюджетній і житловій сферах та підтримка міжнародними інституціями його впровадження в Україні.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР