20.04.2024 06:07
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Підприємству ПАТ “Тернопільміськгаз” присвоєно енергетичний ідентифікаційний код

gazЗ метою реалізації Закону України “Про ринок природного газу” для створення Єдиного реестру абонентів споживачів природгого газу підприємству ПАТ “Тернопільміськгаз” було присвоєно енергетичний ідентифікаційний код  (ЕІС код)  56X3200000000016.

Одночасно у підприємстві повідомляють, що всім споживачам природного газу, які приєднані до даної газорозподільної системи, також присвоєно  енергетичні ідентифікаційні  коди  (ЕІС коди). Для їх отримання потрібно звертатися в ПАТ “Тернопільміськгаз” у відділ реалізації природного газу або за номером телефону 52-32-27.

Довідка: ЕІС – код це код енергетичної ідентифікації суб’єкта ринку природного газу та/або точки комерційного обліку, визначений за правилами Європейської мережі операторів газотранспортних систем (ENTSOG), з метою уніфікації та однозначної ідентифікації суб’єктів ринку природного газу та точок комерційного обліку розміщених на об’єктах газової інфраструктури, у тому числі для участі у регіональних (міжнародних) газових ринках, та для забезпечення спрощення процедур зміни постачальників природного газу та електронного обміну даними між суб’єктами ринку природного газу.

www.tmgaz.te.ua