24.04.2024 11:29
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Просимо тернополян розрахуватися із заборгованістю за послугу з теплопостачання та постачання гарячої води!

У Тернополі котельні та паливні КП “ТМТКЕ”  зупинені на ремонтний період від 20 травня 2021 року, та ми робимо усе можливе, щоб вже незабаром відновити надавння послуги із гарячого водопостачання. Попередньо сформований графік зупинки котелень, який передбачав послідовну зупинку впродовж літа був переглянутий у зв’язку  з тим, що Уряд припинив регулювання цін на газ для комунальних підприємств «Теплокомуненерго» від 20 травня 2021 року,  щоб використати даний час для провдення реvjнтних та балfнсувальних робіт саме у час вимушеної зупинки.  У відповідності до даного рішення Уряду із завершенням терміну дії Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу (ПСО) відтепер КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» має оплачувати за місячний об’єм газу для надавання послуги напередодні, а не після отримання проплат від споживачів, як було раніше.

З розумінням важкої фінансової, економічної і епідеміологічної ситуації в країні, яка відображається на добробуті кожного з нас, адміністрація КП “ТМТКЕ”  звертається до наших споживачів із проханням  про повну та вчасну сплату за спожиті послуги підприємства, а також про сплату заборгованості минулих періодів. Нагадуємо, що при накопиченні значної суми боргу ви можете скористатися договором реструктуризації  та виплати його частинами. Дізнатися про свій стан нарахувань та заборгованості ви можете за номерами  050-710-1578, 095-710-1578, 066-340-1579.

Щиро дякуємо кожному, хто у цей складний час знаходить можливість справно сплачувати за спожиті комунальні послуги. Вчасна оплата за спожиті послуги гарантуватиме відновлення гарячого водопостачання у місті та безперебійну подачу послуги!

 

КП ТМТКЕ