29.03.2024 07:13
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Пропонуємо скористатися акцією «Тепло за літньою ціною» онлайн

З 7 вересня місто Тернопіль віднесено до “червоної” карантинної зони. Про це повідомив Міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов.  ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз» переходить на дистанційний режим роботи, тобто прийом громадян проводитися не буде!

Охочих скористатися акцією «Тепло за літньою ціною» запрошуємо зробити це онлайн. Для цього на електронну скриньку o.fraynd@gazpostach.te.ua  надсилайте заповнену заявку (форму заявки прикріпляємо нижче), а також копії документів власника житлового приміщення  – паспорт, ідентифікаційний код та документ про право власності.  Після опрацювання даних документів, із ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз» буде надіслана додаткова угода і заява приєднання, які потрібно підписати, скориставшись електронно-цифровим підписом та підписаний документ надіслати на дану e-mail адресу. Також буде направлений рахунок на оплату замовленого обсягу, який потрібно сплатити до 18 вересня.

Нагадуємо, що ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз»  розпочало другий етап акції «Тепло за літньою ціною». Починаючи з 07 вересня  і до 18 вересня   2020 року ощадливі українці можуть зарезервувати для себе будь-який об’єм газу за акційною літньою ціною і використовувати його з 1 жовтня поточного року до 31 березня 2021 року.  Вартість газу  для учасників акції  становить 5,49 грн за м.куб. При купівлі газу за літньою ціною  споживачі повинні оплатити одразу повну вартість зарезервованого об’єму природного газу. Зробити це можна  у будь-якому банку або відділенні поштового зв’язку .

      Наявність лічильника та відсутність боргових зобов’язань є обов’язковою умовою для купівлі природного газу за літньою ціною.

Більш детальну інформацію можна отримати в контакт-центрі з розрахунків за використаний газ за номерами телефонів:

 51-95-95,

050-104-2-104,

096-104-2-104 .

ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз» – твій надійний постачальник природного  газу!