28.03.2024 21:24
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Проект USAID надав обладнання для ресурсного центру у Тернополі

usaid (1)У рамках проведення «Тижня сталої енергії» у Тернополі в п’ятницю о 12 годині відбудеться урочисте відкриття «Ресурсного центру підтримки ОСББ з питань чистої енергії». Приміщення ресурсного центру знаходиться на першому поверсі адмінбудівлі Тернопільської міської ради на вул. Коперника, 1. Оргтехніку та частину меблів для облаштування  центру надав проект USAID.

Нагадаємо, що у 2014 році Тернопіль став учасником проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», usaid (3)започаткованого  представниками Агентства США з міжнародного розвитку «USAID». У 2015 році представники проекту брали участь у  підготовці «Плану дій сталого енергетичного розвитку м Тернопіль» (ПДСЕР). У 2016 році в рамках співпраці з ТМР фахівці USAID долучилися до підготовки кошторису техніко-економічного обгрунтування проведення глибокої термомдернізації у м. Тернопіль. Тепер за підтримки проекту  USAID управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР  отримало оргтехніку та  меблі, які будуть використані для роботи ресурсного центру.

usaid (2)Довідка.

USAID (англ. United States Agency for International Development, USAID) — незалежне агентство федерального уряду США. Відповідає за невійськову допомогу США іншим країнам. Адміністратор Агентства та його заступник призначаються президентом за згодою Сенату і діють в координації з Державним Секретарем США.

Основні напрями роботи Агентства включають в себе підтримку торгівлі, сільського господарства, економічного зростання, охорони здоров’я, екстрену гуманітарну допомогу, сприяння у запобіганні конфліктам та підтримку демократії в більш ніж 100 країнах світу.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР