29.03.2024 10:19
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Провели нараду із надавачами послуг з прибирання міста

Вчора, 15 листопада, в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР була проведена нарада із керівниками підприємств, які надають послугу із прибирання міста. Нарада проведена під головуванням заступника міського голови з питань інфраструктури Владислава Стемковського за участю начальника  управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олега Солколовського та керівників відділів управління. Присутніми на нарді були керівники обслуговуючих підприємств, а також  ТОВ «Авакс Проф» та КП “Міськшляхрембуд”.

Пристунім було доведено ряд пропозицій та заважень щодо початку зимового утримання міста. Зазанчимо, що підготовку до зими кожне підприємство починає заздалегідь, готуючи суміші для посипання доріг і тротуарів,  паливно-мастильні матеріали, здійснююч підготовку техніки тощо.

Фахівці нагадують пішоходам та водіям про необхідність дотримання правил дорожнього руху та закликає бути більш обережними при пересуванні вулицею. Погода сприяє утворенню так званої “кірки”,  яка провокує аварійні ситуації на дорогах та травматизм пішоходів.

Рекомендуємо водіям транспортних засобів утриматись без необхідності від поїздок по місту, для тих, хто ще цього не зробив – замінити шини на зимові та суворо дотримуватись “Правил дорожнього руху”. Мешканців житлових будинків для забезпечення належного механізованого утримання прибудинкових територій просимо утриматися від паркування транспортних засобів в дворах. Пішоходів просимо  звернути увагу на наявність протектора у взутті і перейти на так звану «зимову ходу».

Про оголошення певних рівнів сповіщення ми інформуватимемо на нашому сайті додатково.

Тернопіль житлово-комунальний