25.04.2024 12:29
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Провалля по вулиці Руській біля кооперативного коледжу у Тернополі ліквідовано

provДеякі тернопільські інтернет-видання поширили сьогодні (08 серпня) інформацію про провалля у асфальтному покритті посеред вулиці Руської навпроти Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу, через яке підвищилась аварійна небезпека дорожнього руху автотранспорту на вулиці Руській. Інформація відповідає дійсності, однак уже не актуальна, оскільки провалля було оперативно ліквідоване (підтвердження виконання ремонтних робіт можна побачити на фото).

Як повідомив заступник начальника управління – начальник  відділу інженерно-транспортної інфраструктури Андрій Дроздовський, провалля ліквідували сьогодні близько 9 години ранку силами комунальних підприємств.

  • На даній ділянці виникло провалля невідомого походження, оскільки у цьому місці комунікації тепло- і водопостачання відсутні. До слова, провалля вже виникало і зароблялося тут чотири роки тому. Зранку дану ділянку дорожнього покриття було розкопано та засипано щебенем. Згодом вона буде додатково підсипана та заасфальтована. Роботи будуть здійснені протягом двох тижнів, – повідомив Андрій Дроздовський.

Дякуємо тернополянам за громадянську активність та небайдужість до життєдіяльності та краси міста і за оперативне інформування про небезпечні ділянки та неполадки у місті. Представникам ЗМІ будемо вдячні за попереднє з’ясування достовірності інформації напередодні її розміщення у друкованих чи інтернет-виданнях.

Прес-служба Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР