28.03.2024 10:59
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Приєднуйтесь до Години Землі – 19 березня 2016 року о 20:30

godynaУ суботу, 19 березня 2016 року, о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу.
Окрім символічного вимкнення світла та традиційних заходів цього року Година Землі запускає Естафету добрих справ, до якої приєднується багато відомих людей країни, аби надихнути інших робити добро для Планети. Естафета добрих справ – це Інтернет-флешмоб, який закликає людей підтримати Годину Землі, здійснювати добрі, корисні для Планети вчинки, ділитися результатами з іншими – і передавати Естафету друзям. В Естафеті добрих справ можуть взяти участь всі охочі – люди, організації, спільноти, навчальні заклади тощо. Більше інформації тут.

Окрім того, планується проведення всіх традиційних заходів Години Землі, до яких Ви можете підключитись чи організувати у Вашому місті – відключення декоративного освітлення культурних та історичних пам’яток міст України, розповсюдження інформації про кампанію за допомогою Інтернет-ресурсів та друкованих матеріалів, залучення до кампанії шкіл та університетів, проведення концертів, велопробігів та інших заходів безпосередньо 19 березня, проведення інших природоохоронних акцій тощо.

Координатори по роботі з партнерами кампанії Година Землі 2016 в Україні розробили багато різних матеріалів кампанії, які можуть бути використані для організації подій та підтримки кампанії – відеоролики, постери та флаєри, банери, електронні методичні матеріали для шкіл та інше. Ви можете переглянути та завантажити їх за посиланням. У разі потреби вони можуть надіслати Вам поштою певну кількість друкованих постерів кампанії, постерів із «зеленими» порадами для дітей, наліпок тощо.

Асоціація «Енергоефективні міста України пропонує Вам приєднатися до Години Землі 2016 з метою більш масштабного проведення кампанії та інформування громадськості щодо необхідності енергозбереження та «зеленого» способу життя. Щоб висловити підтримку, зареєструйтеся на сайті кампанії wwf.panda.org/eh16. Також напишіть нам office@enefcities.org.ua  та координаторам kirakrok@i.ua , які події, присвячені Годині Землі 2016, Ви плануєте організувати у Вашому місті. Ми розмістимо цю інформацію на наших веб-сторінках «Що буде відбуватися в Україні», а також у комунікаційних матеріалах Години Землі, щоб жителі Вашого міста могли дізнатися про події.

Щоб Ви могли отримати необхідну інформацію та ідеї щодо проведення кампанії, вкладаємо документи «Як організувати Годину Землі у твоєму місті» та «Як Ваша організація може підтримати Годину Землі». Координатори по роботі з партнерами кампанії Година Землі 2016 в Україні з радістю нададуть додаткову інформацію та матеріали, необхідну підтримку та відповідь на всі запитання, пов’язані з кампанією.

enefcities.org.ua

Довідка

Година Землі – це найбільший у світі природоохоронний рух, започаткований Всесвітнім фондом природи WWF. Він заохочує сотні мільйонів людей по всьому світу щось змінити у своєму житті заради Планети. Цей рух підтримують тисячі організацій, компаній та урядів. Година Землі розпочалася 9 років тому у Сіднеї (Австралія). З ініціативи одного міста вона переросла у всесвітню подію, до якої приєдналися вже 172 країни і більше 7000 міст та містечок по всьому світі. Україна вперше підтримала кампанію у 2009 році. В передостанню суботу березня Година Землі закликає всіх вимкнути світло на одну годину, як символ стурбованості за майбутнє Планети  та єдності у бажанні захистити природу. Ця символічна подія об’єднує людей світу, незалежно від віку, статі, культури чи релігійних вірувань.

Однак, Година Землі була створена не тільки для того, щоб вимикати світло. Натхнення однієї години заохочує людей до щоденних дій заради Планети.

How your company can suppor EH16.pdf

Making EH16 Happen in Your Town.pdf