19.03.2024 12:29
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Прибирання покрівель проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Прибирання покрівлі у будинку на бульварі Куліша, 8 здійснили працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Виконання таких робіт є необіхдним, адже потрапляння відходів у стоки для дощових вод блокує їх, що спричиняє протікання покрівлі.  Не на користь покрівлі і перебування там компаній людей, які розпивають алкогольні напої, а бувало, що й готують шашлики. Часто після такого “відпочинку” на покрівлях залишається сміття та нестерпний запах сечі. Але ще більше дивують люди, які свідомо виносять відходи на покрівлю у випадках, коли просто не хочуть ускладнювати собі життя, шукаючи відповідного надавача послуг. Такі випадки є непоодинокими у Тернополі.
Часто на покрівлі виносять будівельні відходи, використані меблі. Якщо ви стали свідком наслідків такої поведінки – обовязково присилайте фото нам у приватні повідомлення у фейсбук-сторінку “Тернопіль житлово-комунальний”

Разом з тим майстер ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” Ірина Гречин розповідає, що є мешканці, які не лише не засмічують місця загального користування, але йдолучаються до їхнього прибирання. Приміром, днями при очищенні сушок долучилися мешканці багатоповерхівки на бульварі Куліша, 10.

Тернополяни викидають сміття навіть на дахи власних багатоповерхівок

Недобросовісні тернополяни заблокували водостічну трубу у багатоповерхівці

Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство

Доступ до дахів багатоповерхівок можуть мати лише комунальники

Тернопіль житлово-комунальний