19.04.2024 09:43
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники управління соціальної політики вийшли на толоку

sulyma (7)У суботу, 12 березня, працівники управління соціальної політики ТМР вийшли на толоку, у рамках якої здійснили прибирання території, що знаходиться неподалік від їхньої установи. Вони першими відгукнулися на заклик міського голови долучитися до двомісячника благоустрою та прибрати не лише власні території, але й такі, які вважаються «нічийними». Як розповів начальник управління соціальної політики Тернопільської міської ради Володимир Сулима, працівники взялися за прибирання даної території вперше.

  • Щоденно до управління соціальної політики приходить чимало відвідувачів. Всім їм доводиться проходити повз цю ділянку, яка перебувала у занедбаному стані. Це одна із так званих «нічийних» територій, однак цього року ми взяли над нею «шефство». На пропозицію провести тут толоку наші працівники відгукнулися позитивно і схвалили ідею доглядати за цим місцем надалі. Приміром, сьогодні тут вже здійснено тут благоустрій, проведено підрізку гілок та видалення самосівів. Відтепер ми й надалі будемо доглядати за даною територією, – каже Володимир Іванович.

Як зазначила заступник начальника відділу благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Оксана Лобурак, ділянка дійсно не має закріплених для її прибирання підприємств.

  • Це місце періодично прибиралося комунальниками, однак постійно закріпленого підприємства тут не було: ділянка не належить  ні до прибудинкової території, ані до території управління соціальної політики, ні до приватного сектору. Тепер завдяки зусиллям працівників управління соціальної політики місце окультурене і на одну «нічийну» ділянку у Тернополі стало менше.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР