19.04.2024 22:09
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” приступили до дезінфекції місць загального користування

Працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” приступили до посиленого миття та дезінфекції місць загального користування у будинках, які обслуговує підприємство. Як розповідає головний інженер підприємства Володимир Байгер, для працівників були закуплені рукавиці та найпоширеніший засіб з дезинфікуючими властивостями – “Білизну” яке широко застосовувалося для господарських потреб населення. Працівники підприємства розчином засобу миють всі найбільш контактні місця  – перила, ручки на дверях у багатоповерхівках, включателі світла тощо.

В процесі виготовлення рідини використовується основна властивість хлору: хороша розчинність в воді. В результаті реакції їх хімічної взаємодії відбувається утворення осаду у вигляді неорганічного з’єднання – натрієва сіль хлорнуватисту кислоти. Гіпохлорит натрію, або натрій хлорнуватиста-кислий (формула NaClO), є енергійним кисневим окислювачем з протимікробну дію. До  слова, побутовий хімічний засіб “Білизна” за своїми властивостями відповідає встановленим ГОСТом показниками і ступеня безпеки для здоров’я.

У суботу за миттям перил Володимир Байгер застав свою працівницю – Надію Слюсар, яка того дня святкувала свій день народження. Щиро вітаємо Надію Миронівну із святом! Бажаємо назавжди залишатися такою красивою та оптимістичною! Нагадаємо, що минулого року Надія Слюсар відзначила своє 50-ліття.

Тернопіль житлово-комунальний