28.03.2024 23:01
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” продовжують здійснювати скління вікон

Працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” продовжують здійснювати скління вікон на сходових клітках та у підвальних приміщеннях будинків, які обслуговує підприємство. Зокрема, роботи були виконані у будинку на проспекті Злуки, 25, замовлене скло для заміни у будинку на вулиці Фабричній, 5.

До слова впродовж цієї осені такі роботи проводяться вже не вперше. Адже підготовку до зими кожне підприємство розпочинає заздалегідь. Як не прикро констактувати, та окремі мешканці тернопільських багатоповерхівок не соромляться знімати встанволене скло для своїх потреб. Чимало випадків, коли щойно встановлене скло розбивають. Окремої розмови потребують “любителі тварин”, які знімають шиби або інші фанеру якою забивають підвальні приміщення для того, щоб у підвалі могли жити коти. На жаль, такі дії не мають нічого спільного із турботою про бездомних тварин. Адже, поселившись у підвалі, коти стають епіцентром поширення котячих бліх, від яких особливо потерпають мешканці перших поверхів. Годування тварин у підвалах спричиняє антисанітарні умови. Крім того, зазначимо, що їжа, яку дають котам тернополяни, не завжди є придатною для вживання. Часто котів годують відходами від смаженої риби, яка містить дрібні гострі кістки, що стає причиною смерті котів у тому ж підвальному приміщенні, що  також несе санітарну загрозу жителям.

Знімаючи решітки та шиби “любителі тварин” забувають, що таким чином порушується теплоізоляція будинку, від чого  також страждають люди.

Тернопіль житлово-комунальний