28.03.2024 22:09
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” організували урочисте відкриття спортивного майданчика

В листопаді минулого року працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” почали облаштовувати спортивний майданчик на проспекті Злуки, 11. Нагадаємо, проект встановлення майданчика, який запропонував головний інженер  ПП “ТернопільКомсервіс” Володимир Байгер, став одним із переможців у конкурсі громадських ініціатив. Хоча проект переміг ще у 2016 році, але тренажери були виготовлені лише наприкінці 2017. Як розповів Володимир Байгер, тут встановлено десять тренажерів, згодом правцівники підприємства встановлять декоративну огорожу довкола майданчика, а також посадять туї, щоб він був затишнішим. Зробити урочисте відкриття майданчика тоді завадили погодні умови, втім свято для малих жителів мікрорайону все ж  влаштували. Веселощі, сміх, подарунки – такими традиційно є усі свята, до організації яких долучилися представники обслговуючого підприємства.

Володимир Байгер вже не вперше намагається залучити молодь мікрорайону до занять спортом. Саме він є ініціатором встановлення працівниками ПП «Тернопіль Ком Сервіс» у дворах у будинків, які обслуговує дане підприємство, гімнастичних майданчиків, що складаються з перекладини та брусів для занять спортом.

– Впродовж останніх років активно прогресує негативна тенденція, яка характеризує погіршення фізичного розвитку і здоров’я дітей та підлітків. Практика підтверджує, що більше, як половина учнів загальноосвітніх навчальних
закладів та молоді в цілому мають незадовільну або досить низьку фізичну підготовку, – каже Володимир Байгер. – Одним з першочергових завдань у справі поліпшення зазначеної ситуації є необхідність встановлення вуличних тренажерів, що дасть змогу забезпечити всебічний фізичний розвиток сучасної молоді та жителів мікрорайону. Сучасний спортмайданчик спонукатиме молодь більш активно займатись спортом, набувати навичок у процесі фізичної підготовки, сприятиме зміцненню фізичного здоров’я мешканців району.

Деталі святкування та більше фото згодом.

Тернопіль житлово-комунальний