28.03.2024 19:03
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП “Східний масив” взяли участь у зйомках фільму

Участь у зйомках короткометражної драми молодого талановитого столичного режисера Vitaly Gavura «Казка» взяли працівники  ПП “Східний масив”.  До фільму увійдуть у своєму робочому амплуа – працівники підприємства абсолютно реально зрізали дерев (яке, до слова, було заплановане на зрізку, про що свідчать дозвільні документи).

Оскільки у сценарії був епізод, у якому зрізають дерево, знімальна група вирішила залучити фахівців. Для цього звернулися до директора ПП “Східний масив” Михайла Дереворіза, який без зайвих вагань погодився допомогти у зйомках сучасної короткометражки. Зйомки відбулися 22 листопада у дворі однієї із багатоповерхівок на проспекті Степана Бандери. Як каже Михайло Дереворіз, для досвідчених працівників підприємства це був цікавий досвід, хоча й дещо хвилювалися під прицілами телекамер.

Працьовита, цілеспрямована, професійна команда молодих кінематографістів за чотири дні відзняла кіно, залучивши до зйомок чимало аматорів, а не лише професійних акторів.  Цілком ймовірно, що побачити “Казку”тернополяни зможть вже під час цьогорічного форуму «КіноХвиля», що відбудеться 19, 20, 21, 22 грудня у Тернополі.

Тернопіль житлово-комунальний