20.04.2024 01:59
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП «Сонячне» припинили роботи з облаштування додаткового входу у своє приміщення

dveriВчора, 10 березня, працівники ПП «Сонячне» розпочали роботи із облаштування відсіку для перенесення котла автономного опалення у приміщенні свого підприємства. Як повідомила директор ПП «Сонячне» Мирослава Ленчишин, через невдоволення одного з мешканців будинку, роботи були припинені.

-Впродовж 31 року наше підприємство знаходиться на першому поверсі житлового будинку на бульварі Симона Петлюри, 6.  Одинадцять років тому ми облаштували індивідуальне опалення. Котел знаходиться у приміщенні, в якому щоденно працює двадцять двоє людей. Для того, щоб створити комфортніші умови праці для працівників підприємства, спільно було прийняте рішення про перенесення котла. Для цього планувалося зробити відсік з окремим входом. Перед початком роботи, ми в усній формі погодили це із мешканцями, які в свою чергу попросили не створювати шуму в обідній час та ввечері, щоб не перешкоджати сну їхніх малолітніх дітей.

Приступивши до роботи, працівники ПП «Сонячне» й не думали, що можуть виникнути якісь перешкоди, однак один з мешканців вирішив, що їхні дії є протиправними. У брутальній формі він вимагав припинити роботу, фільмуючи все на свій телефон, і викликав наряд міліції. Правоохоронцям працівники ПП «Сонячне» надали всі необхідні документи, однак через інцидент все ж вирішили роботи припинити, відтак ще вчора пошкоджена стіна була відбудована і повернута до попереднього вигляду.

-Мешканець добре знає, що роботи припинені, але у соцмережах поширює дані про те, що підприємство проводить роботу із влаштування додаткового входу, – розповідає Мирослава Ленчишин. – При цьому чоловік навіть не знає, яка ж назва підприємства, яке знаходиться у його будинку, бо написав про якесь ПП «Східний». Не хочеться зараз обговорювати моральні якості даного мешканця, якого добре знають усі сусіди через його скандальний характер. Хочеться звернутися до так званих «громадських активістів»: просимо вас не маніпулювати думкою громади, недоречно згадуючи ім’я міського голови чи інших посадовців. Якщо наші дії спричинили дискомфорт бодай одному мешканцю нашого будинку, ми визнали це і припинили роботу. Безумовно, мене хвилюють умови праці моїх працівників і я й надалі дбатиму про їхні інтереси та про пожежну безпеку у приміщенні підприємства, однак підстав для оприлюднення «скандальних звинувачень» у активіста немає. Інцидент був вичерпаний ще вчора,  коли ми відреагували на зауваження жителя відповідним чином: припинили роботу із влаштування додаткових дверей.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР