19.04.2024 09:18
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП «Сонячне» на прохання мешканця встановили зручне перило

klykunНа прохання мешканця третього під’їзду будинку на вулиці 15 Квітня,  5 працівники ПП «Сонячне» встановили перило до сходового маршу першого поверху. Як розповів мешканець будинку пан Володимир Кликун, який і звернувся із таким проханням до підприємства, цю ініціативу оцінили й інші мешканці будинку.

– Вже більше десяти років маю проблеми із спиною, через що мені важко пересуватися, тому користуюся милицями. Шкода, що не звернувся офіційно до підприємства раніше. Адже з появою такої конструкції спускатися та підніматися сходами стало легше не тільки мені. Чую, як кажуть літні люди, що мешкають у під’їзді, що дуже добре, що встановили таке перило, – каже Володимир Кликун. – Не знаю, чим думали у Союзі, що так робили – залишали перший проліт сходів без перил та поручнів. Як на мене, то це не правильно і цю помилку варто виправляти, адже у кожному домі живе літня людина, якій складно користуватися сходами.

Пан Володимир висловив також свою щиру вдячність за здійснений у цьому році капітальний ремонт двору на вул. 15 Квітня, 5, адже й це полегшує йому пересування. Тепер, як каже чоловік, шлях до магазину для нього став простішим та швидшим, адже до ремонту тротуари були фактично зруйновані. А керівництву та працівникам ПП «Сонячне» пан Володимир Кликун дякує за встановлені пластикові вікна на сходових клітках у всіх під’їздах будинку та за оновлені дашки над входами до під’їздів.perylo (4)

Нагадаємо, що у другому під’їзді вказаного будинку триває ремонт сходових кліток. Незабаром працівники зроблять ремонт і у третьому під’їзді, що допоможе ліквідувати недоліки, які виникли у результаті кріплення перила до стіни.

Тернополянин Василь Гринас облаштував собі куточок до душі

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР