29.03.2024 07:48
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП «Люкс» ліквідовують наслідки пожежі на Вербицького, 4

завантаження (1)5 жовтня в місті Тернопіль на вулиці Вербицького виникла пожежа в одній із квартир дев’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку.

 

Внаслідок пожежі вогнем знищено квартиру на шостому поверсі та частково пошкоджено балкон квартири поверхом вище.

Для гасіння пожежі на місці події було залучено 24 чоловік особового складу та шість одиниць техніки  трьох пожежно – рятувальних підрозділів Тернопільського гарнізону.

 

Під час гасіння пожежі рятувальниками було проведено евакуацію тридцяти однієї людини та врятовано вісім мешканців будинку, з них – п’ять дітей.

На щастя, під час масштабної пожежі ніхто не загинув, однак суттєво постраждав стан будинку. Роботи по відновленню квартири винуватці пожежі здійснюватимуть за власний кошт. У під’їзді, який був повністю чорним від кіптяви, намагаються навести порядок працівники обслуговуючого підприємства «Люкс».

  • Тут все було чорне, тому ми спочатку все намагалися відмити, потім здійснювали побілку та фарбування, – розповідає маляр Оля Оружак. Тут дуже складний об’єкт, адже не лише помити-пофарбувати потрібно, внаслідок задимлення, дуже багато меблів люди повиносили у коридор, що також перешкоджає роботі.
  • Спочатку ми думали, що пофарбуємо сходові клітки від п’ятого до дев’ятого поверху, адже вони найбільше постраждали під час гасіння пожежі. Та, оскільки вся кіптява пішла по всьому під’їзду, довелося повністю виконувати ремонт на всіх поверхах, – розповідає майстер дільниці ПП «Люкс» Галина Андруник.

 

Шановні тернополяни. Дотримуйтеся правил протипожежної безпеки і нехай неприємності оминають ваш дім!

 

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР