20.04.2024 08:54
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП “Люкс” встановлюють світильники з детектором руху

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Люкс”. Зокрема, такі світильники облаштували на сходових клітках всіх поверхів восьмого під’їзду будинку на проспекті Злуки, 55.

Як вже зазначалося, новенькі світильники  оснащені детектором руху.

Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що світло вмикається, коли наближається мешканець, і вимикається, коли той проходить повз.

Встановлення датчиків, реле та нових світильників є вагомим видатком,  однак  він є виправданим, адже таке устаткування допоможе заощаджувати в умовах постійного здорожчання електроенергії. Крім того, лампи розжарення, на жаль, станом на сьогоднішній день не є якісними, відтак постійно перегорають, створюючи незручності мешканцям. Відтак використання освітлення із датчиком руху є оптимальним варіантом вирішення проблем із  неякісним освітленням при входах  до під’їздів багатоповерхівок.

Тернопіль житлово-комунальний